Het Bestuur

Mvr. Drs. Ariane van Notten
Voorzitter
Ariane van Notten is geboren en getogen in Brussel. Zij studeerde International Politics and Ecomics in de Verenigde Staten en Internationale Betrekkingen in Leiden. Zij werkte in de public relations- en reclamebranche; alsmede voor een uitgeverij. Begin 2000 richtte zij haar eigen bedrijf op (online restaurantrecensies) dat zij zes jaar later verkocht. Ariane woonde enkele jaren met haar man en kinderen in Shanghai en Rome alwaar zij een boek schreef dat in 2016 is uitgegeven door Prometheus. Ariane heeft diverse vastgoed objecten ontwikkeld. Thans bouwt zij aan een eigen zorgboerderij / plek voor stilte en reflectie, gericht op mensen die het moeilijk hebben als gevolg van burn-out, ziekte of scheiding. Het oprichten van Stichting SteunSoul is Ariane’s eigen initiatief. Zij heeft in moeilijke tijden rondom haar scheiding baat gehad bij yoga, meditatie en coaching, alsmede van haar financiële zelfstandigheid. Zij wil andere vrouwen (en ook mannen) ondersteunen in dezelfde kracht te komen in voor hun moeilijke tijden. 

Adres:
Schimmelstraat 32hs, 1053 TH, Amsterdam
StichtingSteunSoul@gmail.com

Mvr. Drs. Simone Lavelle
Secretaris

Simone Lavelle, geboren Eibergen, Nederland, woonachtig in London sinds ‘97. Ze heeft de Bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en London Business School gevolgd. Ze heeft diverse functies in de bankwereld vervuld; in London is ze o.a. deel geweest van de start van een Nederlandse onderneming in Fiduciair management in de UK. Nu is ze werkzaam als consultant op het gebied van Investment Governance en werkt met boards / executive teams / service providers van Institutional Investors.

Adres:
23 Moore park road, London SW6 2HU

Dhr. Ir. Douwe Hoekstra
Penningmeester
Douwe Hoekstra heeft Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft gestudeerd. Hij is nu werkzaam als Senior Investment Manager bij het ABN AMRO Pensioenfonds. Daar houdt hij zich voornamelijk bezig met de selectie en monitoring van de externe beheerders van het Pensioenfonds. Hiervoor was hij Hoofd Vermogensbeheer van ABN AMRO Private Banking Zwitserland. Hij startte zijn loopbaan als management trainee bij ING en hij heeft voor ING Investment Management als aandelenanalist in Hong Kong gewerkt.

Woonplaats:
Amersfoort